Notice: Undefined index: file in /home/u171485843/domains/invertus.eu/public_html/wp-includes/media.php on line 1680

Notice: Undefined index: file in /home/u171485843/domains/invertus.eu/public_html/wp-includes/media.php on line 1680

Tuemme digitaalista kaupankäyntiä – yhdistämme nykypäivän tarpeet ja tulevaisuuden mahdollisuudet luomalla konkreettista lisäarvoa liiketoiminnalle sekä pitkäkestoista menestystä teknologian ja verkkokaupan liiketoimintamalliin liittyvän innovaation kautta. Me Invertus uskomme jatkuvaan, keskeytymättömään ja yhtäjaksoiseen asiakaskokemukseen. Eri kanavilla tapahtuvalla menestyksellä ei enää ole merkitystä, vaan keskiössä ovat elinkaariarvo ja pitkäkestoinen asiakassuhde. Innovatiivisessa kaupankäynnissä tärkeintä on luoda ainutlaatuisia asiakaskokemuksia riippumatta siitä, mistä asiakaspolku alkaa ja mihin se päättyy. Me kutsumme sitä digitaaliseksi kaupankäynniksi.

prestashop partnership invertus
Shopware partner invertus
sylius invertus partnership baltics

Mitä teemme?

– Autamme ja neuvomme yrityksiä digitalisaatiostrategian laadinnassa. – Kehitämme edistyneitä verkkokauppoja. – Kehitämme innovatiivisia ja räätälöityjä verkkokauppoja. – Tarjoamme verkkokauppatuotteiden kautta rakennettuja digitaalisia ratkaisuja.

Tarjoamiamme palveluita ovat digitalisaatiostrategiat, design, kehittäminen sekä optimointi brändeille, vähittäiskaupoille ja tehtaille ympäri maailman. Invertus haluaa avartaa näköaloja, ja erikoisosaamistamme ovat digitaalisen liiketoimintastrategian konsultointi ja neuvonta, B2B, B2C, maksujen ja logistiikan integraatiot, markkinoinnin automaatio, ERP- ja CRM-integraatiot, UX/UI-design, räätälöity kehittäminen ja verkkokaupan kehittäminen. Näistä syistä olemmekin paras valinta yrityskumppaniksi.

custom development software programming eshops invertus

Miksi teemme niin?

Missiomme on tarjota skaalautuvia digitaalisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.

Miten teemme sen?

Tämä kaikki on mahdollista, koska olemme energisiä ja innokkaita, avarakatseisia ja avoimia kaiken sen suhteen, mitä teemme. Invertuksen filosofiana on Win/Win tai Lose/Lose, arvoinamme ACCEPT (Accountability, Client-centricity, Competence, Engagement, Passion and Teamwork, eli vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, kyvykkyys, sitoutuminen, innokkuus ja tiimityö) ja ohjenuoranamme OKR:mme. Ketterät työskentelytapamme ja hyväksi havaitut tekniikkamme sekä suuremman merkityksen innoittama tiimimme takaavat aina parhaat tulokset riippumatta tuotteen tai ratkaisun monimutkaisuudesta.

digital strategy and consultations business development business model invertus

Invertus johto

Elämme verkkokauppaekosysteemin aikakaudella, jossa yritykset kehittävät uusia innovaatioita ja luovat lisäarvoa asiakkaille. Yritykset kehittävät yhdessä teknologioita verkkokauppaympäristössä innovaation hengessä täyttääkseen asiakkaiden tarpeet ja luodakseen perustaa uusille innovaatioille.

Olemme osa maailmanlaajuista verkkokauppaperhettä, joka tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia ja auttaa myyjiä menestymään maailmanlaajuisesti. Meillä on monenlaisia asiakkaita globaaleista yksisarvisista kypsempiin perinteisiin yrityksiin, start-upeihin sekä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin Baltiassa ja Skandinaviassa sekä Benelux-maissa, Ranskassa ja Iso-Britanniassa.

Kuulumme maailmanlaajuiseen ammattilaisten ekosysteemiin ja takaamme yrityksesi digitaalisen menestyksen. Voit luottaa vankkaan kokemukseemme sekä kumppaniemme ja asiantuntijoidemme apuun. Olemme asiakaskeskeinen yritys, joka tarjoaa asiakkaidesi liiketoimintatarpeisiin parhaiten sopivia verkkokaupparatkaisuja. Siksi teemme yhteistyötä PrestaShop, Shopware ja Sylius kanssa.

Invertus on PrestaShop platinakumppani Baltian maissa. Jos etsit täysin hallittua alustaa viedäksesi liiketoimintasi uudelle tasolle, PrestaShop voi auttaa. PrestaShop on johtava verkkokauppa-alusta useimmissa Euroopan ja Latinalaisen Amerikan maissa, kuten Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Puolassa ja 155 muussa maassa.

Invertus on Shopware hopeakumppani Baltian maissa ja Tanskassa. Jos etsit useita valmiita komponentteja verkkokauppaasi, Shopware Store on hyvin kehitetty ja sopii hyvin tarpeisiisi. Shopware on markkinajohtaja Saksassa ja suosittu myös Yhdysvalloissa ja Sveitsissä.

Invertus on Sylius integraatiokumppani. Jos haluat pitkälle räätälöidyn verkkokaupan, jonka ostokokemus eroaa täysin valmiista alustoista, Sylius on sopiva ratkaisu. Sylius on useita verkkokauppoja Sveitsissä.

Jos olet harkinnut liiketoimintaprosessiesi digitalisointia ja jos asiakkaidesi kokemus sekä Shopware, PrestaShop, Sylius verkkokauppa-alustan palvelujen laatu ovat sinulle tärkeitä, ota yhteyttä meihin.